KONTAKT / INFO

Fant du det du søkte?
Kontakt oss gjerne dersom det er noe du lurer på. Send en e-post til info@risberggrafikk.no og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.
Kontaktperson for Terje Risberg er Ingrid Lilja Arntzen. Ring gjerne eller send SMS til tlf. 48 18 81 63 dersom du har spørsmål. Telefontid er mandag- lørdag kl. 10- 16.
Du kan også besøke Galleri Risberg på Nesodden utenfor Oslo. Galleriet er åpent etter avtale, og har et komplett utvalg av Terjes nyere og eldre arbeider.

PRISER
Alle priser er oppgitt inklusive frakt. Med hver bestilling følger 20 kunstkort med Risberg- motiv. Billedkunst er fritatt for moms. 

BESTILLING
Når vi mottar din bestilling, sender vi en automatisk bekreftelse til deg. Vi ber deg lese bekreftelsen nøye, og kontakte oss på info@risberggrafikk.no dersom noe ikke stemmer.

BETALING
Bestillingen betales med Visa eller Mastercard. Billedkunst solgt fra kunstnerens atelier er fritatt for lovpålagt 5% kunstomsetningsavgift.
Alle transaksjoner med Visa, Master/Maestro Card er kryptert av Nets og blir behandlet av Teller. Teller håndterer selve korttrekket.

EKSPEDISJON OG FRAKT
Bildet blir sendt omgående etter at betalingen er mottatt. Risberggrafikk.no betaler frakt, ekspedisjon og forpakning innenlands med Norgespakke. Kunstverket må hentes av kunden på postkontoret innen 14 dager, ellers returneres det til oss. Kjøper blir da belastet med et gebyr på kr. 300,-.

ANGRERETT OG REKLAMASJON
Du kan fritt returnere bildet hvis du ikke er fornøyd med det.  Forutsetningen er at det leveres tilbake i samme stand i originalemballasjen. Kjøper betaler returfrakt dersom returen ikke gjelder feil, eller at bildet slett ikke tilsvarer dine forventninger. Har du spørsmål kan du kontakte oss på info@risberggrafikk.no Kjøpesummen returneres i sin helhet til kundens konto så fort kunstverket er kommet tilbake til oss. Vennligst send aldri varer i retur i postoppkrav.

FEIL I KATALOGEN
Vi forsøker til enhver tid å gjengi kunstverkets farger, lys og teksturer så eksakt som mulig. Vi forsøker også å sikre at alle opplysninger om tilgjengelighet, mål, vekt, titler, opplag og teknikk er riktige. Likevel må vi ta forbehold om at det kan være gitt feil opplysninger fra oss.