VILKÅR

VILKÅR

REGISTRERING
Vi vil gjerne at du registrerer deg før du handler hos oss. Da får vi best sikkerhet rundt betaling og levering. Informasjonen du gir oss vil kun være tilgjengelig for oss, og vil bli oppbevart på en sikker måte. Straks du har godtatt betingelsene og registrert deg, kan du legge inn kjøpsordre på risberggrafikk.no. Ta godt vare på passordet ditt. Det er en sikkerhetsfunksjon for deg. Brukernavnet ditt vil alltid være e-post adressen din.

PRISER
Alle priser er oppgitt inklusive frakt. Med hver bestilling følger 20 kunstkort med Risberg- motiv. Billedkunst er fritatt for moms. Siden du kjøper direkte fra kunstnerens atelier betaler du heller ikke den lovbestemte 5%- avgiften.

BESTILLING
Når vi mottar din bestilling, sender vi en automatisk bekreftelse til deg. Vi ber deg lese bekreftelsen nøye, og kontakte oss omgående på info@risberggrafikk.nodersom noe ikke stemmer.

BETALING
Med sendingen følger faktura. Vi ber deg betale fakturaen innen 10 dager dersom du ønsker å beholde kunstverket. Billedkunst solgt fra kunstnerens atelier er fritatt for lovpålagt 5% kunstomsetningsavgift.

EKSPEDISJON OG FRAKT
Risberggrafikk.no betaler frakt, ekspedisjon og forpakning innenlands med Norgespakke. Returfrakt betales av kunden dersom returen ikke skyldes reklamasjon eller skade. Kunstverket må hentes av kunden på postkontoret innen 14 dager, ellers returneres det til oss. Kjøper blir da belastet med et gebyr på kr. 300,-.

ANGRERETT OG REKLAMASJON
Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand. Kunstverket må returneres i originalemballasjen. Kjøper betaler returfrakt. Har du spørsmål kan du kontakte osspå info@risberggrafikk.no Kjøpsprisen returneres til kundens konto i løpet av 5 virkedager etter at kunstverket er ankommet til oss. Vennligst send aldri varer i retur i postoppkrav.

FEIL I KATALOGEN
Vi forsøker til enhver tid å gjengi kunstverkets farger, lys og teksturer så eksakt som mulig. Vi forsøker også å sikre at alle opplysninger om tilgjengelighet, mål, vekt, titler, opplag og teknikk er riktige. Likevel må vi ta forbehold om at det kan være gitt feil opplysninger fra oss.